Over Boekhoudergids

Het platform Boekhoudergids is opgericht om particulieren en bedrijven te koppelen aan de juiste boekhouder. Op de website vind je een compleet overzicht van alle boekhoudkantoren in Nederland, opgedeeld per provincie en plaats. Zo kun je makkelijk zien welke boekhouders werkzaam zijn in je regio. Klanten van de boekhouders kunnen ook recensies achterlaten, dus je kan ook zien wat eerdere ervaringen met het boekhoudkantoor zijn.

Naast bedrijven vind je ook informatie in de vorm van artikelen over alles wat met boekhouding te maken heeft. Zo vind je niet alleen de kosten van specifieke klussen of het uurtarief van een boekhouder, maar vind je ook nuttige informatie over de werkwijze van boekhouders en de financiële documenten die bedrijven nodig hebben.

Bedrijven en particulieren koppelen aan boekhouders: hoe werkt het?

Jij als bedrijf, of particulier, kan via Boekhoudergids geheel gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Met de informatie uit je offerteaanvraag zoeken wij de geschiktste boekhouders in je regio.

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Je bent op zoek naar een geschikte boekhouder en kiest ervoor om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen. Tijdens de aanvraag vul je het formulier zo compleet mogelijk in. Bij de aanvraag geef je ook aan of het gaat om een particuliere of zakelijke aanvraag.
  2. Na het invullen van het formulier ontvang je enkele offertes, maximaal vijf, van boekhoudkantoren in je eigen regio. Wij doen ons best om dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen. De boekhouders doen je een aanbod aan de hand van hun tarieven en je aanvraag.
  3. Nu is het aan jou om te kiezen welke boekhouder je wilt inschakelen. Je kijkt naar de tarieven, of het bedrijf bij je past en de communicatie goed verloopt.
  4. Je hebt de boekhouder gekozen die het beste past in je situatie. De boekhouder gaat voor je aan de slag.

Heb je nog vragen over het proces? Neem dan een kijkje op de veelgestelde vragen pagina. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, wij staan je graag te woord. Bel je liever? Dat kan via 085 005 0233. Ben je er al uit en wil je gebruik maken van de offerteservice? Druk dan op de knop hieronder.

Gratis boekhouder offertes vergelijken