Vind de beste boekhouder in Goor

Kom gemakkelijk en snel in contact met boekhouders uit Goor en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Boekhouders Goor

Top 13 boekhouders in Goor

Compleet overzicht van alle boekhouders in Goor

Gratis tarieven vergelijken Vergelijk offertes, bespaar op de kosten!

In Goor zijn 13 boekhouders beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle boekhouders uit Goor. Iedere boekhouder of administratiekantoor heeft een eigen profiel met bedrijfsinformatie als adresgegevens, contactgegevens en registraties. Bovendien is ieder boekhoudkantoor handmatig geselecteerd door het serviceteam van Boekhoudergids.nl.

Boekhouder Goor nodig?

Ben je op zoek naar een (ZZP) boekhouder? Vind een goedkoop, vakkundig boekhoudkantoor in ons overzicht. Benieuwd naar de prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag bij bedrijven uit deze gids. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Handige pagina's

Over Goor

Goor is een plaats in de provincie Overijssel en telt in totaal 12142 inwoners, verdeeld over Goor 5122 huishoudens. Per 394 huishoudens is er 1 boekhouder beschikbaar.

Goedkope, vakkundige boekhouder gezocht?

Overzicht van de top 13 boekhouders in Goor

Op zoek naar een boekhouder? Vraag gratis offertes aan.

boekhouder Goor

Boekhoudergids, vind de beste boekhouder in Goor

Een boekhouder uit Goor is een waardevolle aanvulling voor jouw bedrijf! Wil jij ook meer tijd overhouden voor leuke dingen? Of heb je geen uren over om aan de boekhouding te besteden? Ga dan snel op zoek naar een professioneel boekhoudkantoor uit de regio. Via deze bedrijvengids vind je al snel goedkope boekhouders in de buurt!

Op deze pagina lees je meer over de werkzaamheden van boekhouders. Je krijgt een goede indicatie van de kosten en je leest waar je op moet letten bij het inhuren van een professional. Wil je meer weten of ben je benieuwd wat een specialist bij jou uit de buurt kost? Lees dan snel verder.

Boekhouder Goor: een samenvatting

 • Een boekhouder kost gemiddeld €40,- tot €80,- per uur, afhankelijk van de ervaring van de boekhouder en de werkzaamheden.
 • Voor losse boekhoudkundige taken, zoals een belastingaangifte, wordt vaak een vaste prijs gerekend.
 • Je kunt een boekhouder als bedrijf en als particulier inschakelen.
 • Voor particulieren: belastingaangifte en financieel advies.
 • Voor bedrijven: complete of gedeeltelijke boekhouding, opstellen jaarrekening, advies, aangifte btw en inkomstenbelasting, salarisadministratie, beheer en opmaken financiële rapportages.
 • Schakel een boekhouder in en je bent verzekerd van een goede administratie, je boekhouding is op orde en je houdt zelf tijd over.

Wat doet een boekhouder in Goor?

Er wordt nog regelmatig gevraagd wat een boekhouder precies doet. De taken van een boekhouder uit Goor lopen flink uiteen. Zo kun je ze inschakelen voor de gehele boekhouding van je onderneming, maar je kan ze ook voor eenmalige of zelfs structurele taken inhuren. Dit scheelt een hoop werktijd, zeker als de boekhouding niet je hobby is.

De werkzaamheden van een gemiddeld boekhoudkantoor zijn onder andere:

 • het uitvoeren van de boekhouding;
 • het opmaken van een jaarrekening;
 • belastingaangiften versturen;
 • het geven van financieel- of belastingadvies aan zzp;
 • het geven van financieel- of belastingadvies aan particulieren;
 • de salarisadministratie;
 • het bijhouden van jouw debiteurenbeheer en crediteurenbeheer;
 • de facturatie.

Wat kost een boekhouder in Goor?

Wie zijn of haar boekhouding wil uitbesteden, is waarschijnlijk erg benieuwd naar de kosten van een boekhouder in Goor. Men denkt nog regelmatig dat het inhuren van een expert een erg dure aangelegenheid is en daarom alleen geschikt voor grote ondernemingen. Toch kan ook jij als zzp’er veel baat hebben bij hulp.

Hieronder vind je het gemiddelde uurtarief van boekhouders in 2023. Het uurtarief is onder meer afhankelijk van de ervaring van de expert: Een starter rekent gemiddeld €40,- tot €45,- en een zeer ervaren iemand zal een uurtarief van gemiddeld €80,- rekenen.

Prijzen boekhouder per uur

€40,- tot €80,-

Prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven

Goedkope boekhouder
€40,- tot €45,- per uur

Startende boekhouder
Eenvoudige werkzaamheden
Zzp of klein boekhoudkantoor

Ervaren boekhouder
€50,- tot €80,- per uur

Ervaren boekhouder
Complexe werkzaamheden
Groot boekhoudkantoor

Start nu je gratis offerteaanvraag

Benieuwd wat de verschillende onderdelen van de boekhouding kosten? In de tabel hieronder vind je prijsindicaties. Zo kost de belastingaangifte voor ondernemers ongeveer vanaf €250,-. Voor particulieren is dit goedkoper, omdat de aangifte een stuk minder complex is. Het opstellen van een jaarrekening voor grote bedrijven wordt gedaan vanaf €450,- en het bijhouden van de salarisadministratie kost je ongeveer €15,- per loonstrook!

Kosten per onderdeel

Onderdeel van boekhoudingVanaf-prijzen, exclusief btw*
Belastingaangifte particulierGratis offertes aanvragen
Belastingaangifte W-biljet (zzp/ondernemer)Vanaf €250,-
Opstellen jaarrekening bvVanaf €450,-
SalarisadministratieVanaf €15,- per loonstrook
DebiteurenbeheerGratis offertes aanvragen

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die sterk afhankelijk zijn van de situatie, denk aan een particulier, zzp’er of groot bedrijf.

Prijsvoorbeelden 2023


Belastingaangifte zzp: jij bent net gestart als ondernemer en hebt daarom hulp nodig met je belastingaangifte. Je hebt een eenmanszaak en daarom is de administratie en de aangifte niet heel ingewikkeld. De boekhouder rekent een uurtarief van €80,- en is ongeveer 3 uur kwijt. De totale kosten liggen dan rond de €250,-.
Volledige boekhouding uitbesteden: je hebt een grote administratie en ziet het niet zitten deze zelf bij te houden. Je sluit daarom een jaarcontract af met een boekhouder en deze neemt alle belangrijke taken van je boekhouding over. Dit kost je in totaal ongeveer €500,- per jaar.

Hoeveel kost een boekhouder per maand?

Als je een boekhoudkantoor inschakelt voor je algehele boekhouding, zoals de het versturen van facturen, belastingaangiften en het opstellen van financiële rapportages, dan wil je natuurlijk weten wat dit op maandbasis ongeveer kost. De gemiddelde kosten per maand liggen rond de €75,-. Per jaar liggen de kosten rond de €920,-. Deze prijzen zijn exclusief btw, omdat je deze natuurlijk kunt aftrekken.

boekhouders Goor

Voor particulieren en bedrijven

Als zzp’er of ondernemer is de boekhouding een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Toch heeft niet iedereen de tijd of de kennis om de boekhouding zelf zo efficiënt mogelijk bij te houden. Als zzp’er is het dan ook verstandig om een boekhouder in te schakelen! Voor particulieren komt de hulp van goedkope boekhouders ook goed van pas: bij de belastingaangifte bijvoorbeeld, of als je op zoek bent naar financieel advies.

Boekhoudkantoor uit Goor voor:

 • Particulieren
 • Zzp’ers
 • BV’s
 • NV’s
 • Eenmanszaken
 • Verenigingen

Boekhoudkantoor Goor: de diensten

Een boekhoudkantoor uit Goor biedt verschillende diensten aan. Van het volledig uit handen nemen van je boekhouding, het opstellen van jaarrekeningen en het doen van de belastingaangifte. Op deze pagina lees je alles over de diensten en wat een boekhouder voor jou kan betekenen.Boekhouding uitbesteden

De boekhouding is een erg belangrijk onderdeel van elke ondernemer. Toch besteed niet iedere zzp’er en andere ondernemers hier de aandacht aan die het verdient. Misschien door een gebrek aan tijd, kennis of zelfs interesse. Met het inhuren van een boekhouder uit Goor en het uitbesteden van de boekhouding houd jij meer uren over voor je werkzaamheden en kun je zelfs meer omzet draaien!

De algehele boekhouding bestaat uit verschillende taken, waaronder:

 • de facturatie;
 • het regelen van belastingaangiften;
 • het bijhouden van het crediteuren- en debiteurenbeheer;
 • het opstellen van winst- en verliesrekeningen.
Hoe de boekhouding er exact uitziet verschilt enorm per bedrijf. De Belastingdienst stelt hier wel een aantal eisen aan, dus het is des te belangrijker om de boekhouding goed op orde te hebben.

De kosten liggen gemiddeld tussen de €40,- tot €80,- per uur.

Jaarrekening

Tegen het einde van het jaar is tijd voor het opstellen van een jaarrekening. Hierin blik je terug op alle activiteiten van het afgelopen jaar. Een belangrijk onderdeel van het jaarverslag, is de jaarrekening. Als zzp’er ben je niet verplicht om een jaarrekening in te dienen bij de Kamer van Koophandel (KvK), maar als BV, NV of coöperatie is dit wel verplicht.

In de jaarafrekening staat wat je het afgelopen jaar hebt ondernomen, wat dit heeft gekost en ook wat dit heeft opgeleverd. Zo krijg je met een jaarafrekening een duidelijk overzicht van de financiële situatie. Voor het opstellen van een goede jaarrekening is het belangrijk dat je het hele jaar door de boekhouding goed op orde houdt. Het uitbesteden van de jaarrekening kost gemiddeld €450,-.

boekhoudkantoor Goor

Belastingaangiften

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om zelf de belastingaangifte uit te voeren. De Belastingdienst doet er alles aan om dit zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Als jij je boekhouding op orde hebt dan moeten de belastingaangiften zo gedaan zijn, toch? Desondanks is het verstandig om een boekhouder in te schakelen voor je belastingaangiften. De kosten hiervoor liggen bij een zzp’er rond de €250,-.

Een boekhoudkantoor is veel beter op de hoogte is van alle aftrekposten en andere belastingvoordelen. Dankzij dit belastingadvies, kan het uitbesteden van de aangifte je veel geld opleveren! Als je een goedkope specialist inhuurt dan kun je de kosten voor de aangifte bovendien zoveel mogelijk beperken.

Meer informatie over de kosten van een belastingaangifte vind je hier.

Salarisadministratie

Wanneer je medewerkers in dienst hebt of personeel in dienst wilt nemen, dan komt er een extra taak bij de boekhouding: namelijk de salarisadministratie. Een boekhouder helpt indien gewenst bij de salarisadministratie opzetten. Het is vanuit de belastingdienst verplicht om een loonadministratie bij te houden. Hierin staan onder meer de loonstaten, loonstroken en jaaropgaven. Als jij je hier nog nooit mee bezig hebt gehouden, dan is dit een grote opgave die veel extra tijd in beslag neemt. Ook voor je personeel is het belangrijk dat de salarisadministratie goed op orde is.

Door de salarisadministratie uit te besteden hoef je hier geen tijd meer aan te besteden. Eén van de goedkope salarisadministrateurs uit Goor neemt al deze taken graag uit handen. De kosten van het opmaken van loonstroken beginnen vanaf €15,- per loonstrook.

Meer informatie over de kosten van de salarisadministratie.

Debiteuren en crediteurenbeheer

Het versturen van facturen is een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap. Immers: dit zorgt ervoor dat het geld binnenkomt. Veel ondernemers voeren zelf de facturatie uit. Toch is het debiteurenbeheer en crediteurenbeheer iets ingewikkelder dan alleen het versturen van facturen.

Om te voorkomen dat facturen te lang onbetaald blijven, is het belangrijk goed overzicht te houden over de openstaande en betaalde facturen. In het debiteurenbeheer is dan ook direct duidelijk welke facturen al wel en nog niet betaald zijn! Door op tijd herinneringen of zelfs aanmaningen te versturen verklein je namelijk de kans op dubieuze debiteuren. Lees hier meer over het uitbesteden van je facturatie!


Op zoek naar een boekhoudkantoor?

Vergelijk gratis offertes om te besparen op de kosten!

Gratis - Vrijblijvend

Financieel advies

Ook als je zelf de boekhouding regelt, kan het verstandig zijn om een boekhouder uit Goor in te huren voor financieel advies. Wanneer je er toch niet uitkomt met de belastingaangiften bijvoorbeeld, of als je een probleem hebt met de jaaropgave.

Ook als je net als zzp’er aan de slag gaat, dan is het verstandig om financieel advies te vragen aan een boekhouder. Het boekhoudkantoor helpt je op weg en geeft duidelijk financieel advies, zodat je zeker weet dat de financiële administratie nog steeds op rolletjes loopt.

Belastingadvies

Naast financieel advies komt ook belastingadvies voor zzp en veel ondernemers goed van pas. Goed belastingadvies kan je veel opleveren. Weet jij bijvoorbeeld welke aftrekposten er zijn en hoe je de belastingaangifte optimaal invult? Doordat de regelgeving omtrent btw en andere belastingwetten regelmatig verandert, is het moeilijk om overal van op de hoogte te blijven. Een boekhouder is hierin gespecialiseerd en kan je daarom duidelijk en professioneel belastingadvies geven. Een belastingadvies voor particulieren is soms ook nodig, bijvoorbeeld bij het kopen van een huis, bij een echtscheiding

Het vragen om belastingadvies is in de meeste gevallen relatief goedkoop, omdat je een vast uurtarief betaalt. Heb je een vaste boekhouder, dan is het vragen om belastingadvies vaak nog goedkoper. Lees hier meer over de kosten van belastingadvies!

Financiële rapportages

Om goed overzicht te houden op de financiële situatie van je bedrijf, is het belangrijk om regelmatig, goede financiële rapportages op te laten stellen. Hierin zie je direct hoe de onderneming eraan toe is. De financiële rapportages zijn belangrijk voor jezelf, omdat je hiermee duidelijkheid en inzicht houdt. Maar het is ook belangrijk voor het vertrouwen van eventuele investeerders.

Weet je niet precies wat er in een financiële rapportage moet komen te staan? Of lukt het je niet alle financiële zaken duidelijk op een rijtje te zetten? Overweeg dan het inhuren van één van de goedkope boekhouders in de buurt.

boekhouding uitbesteden

Verschil boekhouder en accountant?

De term boekhouder en accountant wordt in de praktijk regelmatig door elkaar gehaald. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een accountant en een boekhouder?

 • Boekhouder: in principe mag iedereen zich een boekhouder noemen, omdat je hiervoor geen diploma of opleiding voor nodig hebt.
 • Accountant: dit is een beschermd beroep, wat inhoudt dat iemand zichzelf alleen zo mag noemen als zij hiervoor over de juiste diplomering beschikken.

Hierdoor is het een stuk gemakkelijker om een goedkope boekhouder te vinden, dan goedkope accountants. Dat een boekhouder niet beschikt over de hoogste diploma’s wil namelijk niet zeggen dat zij geen kennis of ervaring hebben in de boekhouding.

Boekhouder in Goor zoeken én kiezen: waarop letten?

Er zijn veel verschillende boekhoudkantoren te vinden, hoe kies je dan een betrouwbare en betaalbare boekhouder in Goor? Je kunt bij het zoeken naar een boekhouder rekening houden met verschillende aspecten.

Vraag jezelf eerst af of je de hele boekhouding of slechts een gedeelte ervan wilt uitbesteden. En werk je graag samen met een groot boekhoudkantoor of vind je de persoonlijke aanpak van een goedkope boekhouder prettiger?

Daarnaast is het verstandig om te zoeken naar iemand met wie je een goede klik hebt, omdat je deze persoon wel toelaat tot de financiële administratie van je bedrijf. Je kunt tijdens het zoeken onder meer rekening houden met de onderstaande punten.

Hier lees je 9 handige tips voor het vinden van een boekhouder.

1. Gedeelte of volledige boekhouding uitbesteden?

Kies je ervoor om de boekhouding volledig uit te besteden aan een boekhouder, dan bespaar je jezelf een hoop waardevolle energie. Maar als je zelf voldoende kennis en tijd hebt kun je uiteraard ook slechts een gedeelte uitbesteden. Dit bespaart je in de kosten en zorgt er tegelijkertijd voor dat je profiteert van de kennis en ervaring van een professional.

2. Zelfstandige boekhouder of groot boekhoudkantoor?

De keuze voor het zoeken van een zelfstandige boekhouder of boekhoudkantoor is erg persoonlijk. Een groot boekhoudkantoor is fijn, omdat je weet dat er altijd hulp aanwezig is. Daar staat tegenover dat de aanpak wel minder persoonlijk is. Vaak is een zelfstandige, goedkope boekhouder meer betrokken bij jou en je bedrijf.

3. Boekhouder in de buurt?

Houd je van de persoonlijke aanpak? Dan is het wel zo fijn om persoonlijk af te spreken met de persoon die je boekhouding doet. In dit geval is het verstandig om te zoeken naar een boekhouder die in de buurt woont. Vind je dit niet belangrijk, dan kun je de boekhouding ook uitbesteden aan iemand die verder weg woont.

4. Wel of geen advies van de boekhouder?

Sommige ondernemers vinden het erg fijn om persoonlijk financieel advies of belastingadvies te krijgen terwijl anderen dit niet op prijs stellen. Wat vind jij het fijnst? Wil je graag iemand inhuren die nauw betrokken is bij je bedrijf of wil je vooral tijd besparen met het uitbesteden van de financiële administratie?

5. Betrouwbaarheid beoordelen

Soms is het lastig om de betrouwbaarheid van goedkope boekhouders te controleren. Malafide boekhouders zijn namelijk lastig te herkennen. Gelukkig kun je een betrouwbaar boekhoudkantoor relatief gemakkelijk herkennen aan het NOAB keurmerk. Op de website van van het NOAB lees je meer over het voordeel van dit keurmerk en waarom het verstandig is te kiezen voor een kantoor dat zich bij deze vereniging heeft aangesloten.

6. Goedkope boekhouder?

Naast betrouwbaar is het uiteraard ook belangrijk dat de expert betaalbaar is. Je vindt een goedkope boekhouder gemakkelijk met deze bedrijvengids. Door de offertes van meerdere boekhouders met elkaar te vergelijken, ben je namelijk verzekerd van de specialist met het scherpste uurtarief!

7. Persoonlijke klik?

Als je veel persoonlijk gaat samenwerken met de specialist, dan is het uiteraard belangrijk om een persoonlijke klik te hebben. Als je de gehele boekhouding uitbesteed aan een goedkope boekhouder, dan moet je deze persoon kunnen vertrouwen. Dat is een stuk gemakkelijker met een persoonlijke klik. Maak daarom altijd eerst een kennismakingsafspraak.

Boekhouder inschakelen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend en gratis offertes!

Vind de juiste boekhouder

Vraag gratis offertes aan om een boekhouder bij jou in de buurt te vinden.

Vergelijk tarieven

Vergelijk verschillende boekhouders en bespaar tot wel 40%!

Voordelen inschakelen boekhouder uit Goor

 • Je bespaart zelf een hoop waardevolle energie.
 • Je weet zeker dat je boekhouding volledig op orde is.
 • Met een goede financiële administratie verklein je de kans op faillissement of andere geldproblemen.
 • Je profiteert van de kennis en ervaring van een professional.

Hoe zit het met aansprakelijkheid?

Veel mensen zijn bang om een boekhouder in te schakelen omdat ze een verhaal hebben gehoord over onbetrouwbare boekhouders. Een paar kleine foutjes zou voor hun bedrijf enorm nadelig zijn. In de praktijk komt dit gelukkig niet vaak voor. En is dit wel zo, dan is het zeker mogelijk om de boekhouder hiervoor aansprakelijk te houden.

boekhouder Goor gezocht

Geschikte boekhouder in Goor vinden? Vergelijk gratis offertes!

Ben je op zoek naar een boekhouder in Goor? Maak gebruik van onze service en vindt gemakkelijk een administratiekantoor in de buurt. Hoe? Door via het offerteformulier gratis offertes aan te vragen! Je ontvangt al snel gratis offertes van bedrijven uit jouw regio. Vergelijk de kosten en bespaar tot wel 40%! Je bent verzekerd van de laagste kosten en geeft je administratie uit handen aan een betrouwbaar boekhoudkantoor!

Gratis offertes vergelijken

Veelgestelde vragen over boekhouders

Heb je zelf nog vragen over het werk van een boekhouder of wil je nog meer weten over de prijzen van boekhoudkantoren? Hieronder geven we antwoord op een paar van de meest gestelde vragen.


Het gemiddelde uurtarief ligt tussen de €40,- tot €80,-. Een startende boekhouder of zelfstandig expert is goedkoper, rond de €40,- tot €45,- per uur. Kies je voor een groot boekhoudkantoor of een zeer ervaren boekhouder, houd dan rekening met prijzen tussen de €50,- tot €80,- per uur. Het tarief verschilt per boekhouder, omdat elke expert zijn eigen prijzen bepaalt.
De maandelijkse kosten liggen rond de €75,-. In dit geval laat je de expert maandelijks kort meekijken met je boekhouding zodat je zeker weet of alles klopt. Het grootste deel van je administratie houd je in dat geval zelf bij. Wil je een groot deel van je administratie uitbesteden dan lopen de maandelijkse kosten hoger op.
Boekhouders helpen je met je financiële administratie. Zij voeren de boekhouding uit, geven financieel- en belastingadvies en doen je belastingaangiftes. Je kunt ze ook vragen om je werk te controleren, zodat je zeker weet dat je boekhouding volledig is en klopt. Taken die vaak uitbesteed worden zijn het bijhouden van de salarisadministratie, de boekhouding zelf en het opstellen van de jaarrekening.
De prijs voor de belastingaangifte voor zzp’ers begint vanaf €250,-. De kosten hangen samen met de situatie en hoe complex deze is. Hoe ingewikkelder jouw situatie en je onderneming, des te hoger de kosten voor de belastingaangifte. Je bent als startende zzpP’er daarom goedkoper uit dan wanneer je al een complexe boekhouding voert.
De boekhouder heeft jouw persoonlijke gegevens nodig, zoals je naam, BSN en rekeningnummer. Ook moeten ze belangrijke informatie over je inkomsten en eventueel uitgaven hebben. Hiervoor lever je jaaropgaven in en een overzicht van je betaal- en spaarrekeningen. Kom je in aanmerking voor aftrekposten, dan moet de boekhouder daar ook belangrijke informatie over hebben.
Het aantal uur dat je een boekhouder nodig hebt, hangt af van de werkzaamheden die je uitbesteedt. Kies je ervoor om de volledige boekhouding uit te besteden dan zal je rekening moeten houden met een aantal uur per week. Laat je de boekhouding alleen controleren elke maand, dan is een paar uur per maand voldoende. Voor de aangiftes kun je rekening houden met 2-3 uur.