49 boekhouders in Oud-Beijerland

Een overzicht van alle boekhouders in Oud-Beijerland

Gratis tarieven vergelijken Vergelijk offertes, bespaar op de kosten!

In Oud-Beijerland zijn 49 boekhouders beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle boekhouders uit Oud-Beijerland. Iedere boekhouder of administratiekantoor heeft een eigen profiel met bedrijfsinformatie als adresgegevens, contactgegevens en registraties. Bovendien is ieder boekhoudkantoor getoetst bij de Kamer van Koophandel.

Boekhouder Oud-Beijerland nodig?

Ben je op zoek naar een (ZZP) boekhouder? Vind een goedkoop, vakkundig boekhoudkantoor in ons overzicht. Benieuwd naar de prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag bij bedrijven uit deze gids. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Handige artikelen:

Over Oud-Beijerland

Oud-Beijerland is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt in totaal 24167 inwoners, verdeeld over Oud-Beijerland 9655 huishoudens. Per 197 huishoudens is er 1 boekhouder beschikbaar.

Goedkope, vakkundige boekhouder gezocht?

Overzicht van alle 49 boekhouders in Oud-Beijerland

Op zoek naar een boekhouder? Vraag gratis offertes aan.

boekhouder Oud-Beijerland

Boekhoudergids, vind de beste boekhouder in Oud-Beijerland

Heb je hulp nodig bij het zoeken van een betrouwbare en goedkope boekhouder? Een boekhoudkantoor kan je hele boekhouding uit handen nemen zodat jij je kan focussen op de dingen die je echt leuk vindt: zoals je werk. Op deze bedrijvengids vind je een lijst van boekhouders uit Oud-Beijerland, die allemaal ingeschreven zijn bij de KvK. Boekhouder nodig?

Start gratis offerteaanvraag!

Hier lees je meer over de diensten die een boekhouder levert. Ook vind je hier meer informatie over de kosten van het uitbesteden van de boekhouding en geven we je tips voor het zoeken en vinden van een goedkope boekhouder. Wil je weten wat een boekhouder precies kost? Lees dan snel verder.

Boekhouder nodig? Gratis offertes vergelijken!

Een boekhouder kan enorm veel betekenen voor jouw onderneming. Ben je zat om je dagenlang bezig te houden met de boekhouding? Wil je de financiële rapportages ook graag weer op orde hebben? Schakel dan een boekhouder in. Vraag via het offerteformulier gratis offertes aan. Je ontvangt snel een aantal scherpe aanbiedingen van boekhouders in de buurt. Vergelijk de kosten en kies zo voor de specialist met het scherpste uurtarief!

Besparen op de kosten? Gratis offertes vergelijken!

Wat doet een boekhouder?

Wat doet een boekhouder? Een boekhoudkantoor uit Oud-Beijerland is in te schakelen voor een breed aanbod aan diensten. Zo schakel je boekhouders in als je op zoek bent naar financieel- of belastingadvies.

Je kunt een boekhouder ook vragen om je belastingopgaven te doen, dit kan je zelfs nog veel geld opleveren! De werkzaamheden van een gemiddeld boekhoudkantoor lopen daarom ook enorm uiteen.

Je kunt een boekhouders uit Oud-Beijerland onder meer inschakelen voor:

 • het uitbesteden van de boekhouding;
 • het opstellen van de jaarrekening;
 • het invullen en versturen van de belastingaangiftes;
 • het geven van financieel advies;
 • de salarisadministratie van je bedrijf;
 • de facturatie.


Op zoek naar een boekhouder uit Oud-Beijerland?

Vind snel een betrouwbare boekhouder door gratis offertes te vergelijken!

Wat kost een boekhouder?

Veel mensen willen eerst duidelijkheid met betrekking tot de kosten van een boekhouder in 2021, voordat zij iemand inhuren. De kosten van boekhouders verschillen flink per boekhoudkantoor. Dat heeft onder andere te maken met de mate van ervaring van de specialist. Zo kun je al goedkope boekhouders vinden met een gemiddeld uurtarief van €40,- tot €45,-.

Vaak gaat het dan om beginnende boekhouders. Vind je een administratiekantoor met een uurtarief van ongeveer €50,- dan gaat het waarschijnlijk om specialisten met een aantal jaren ervaring. Voor een zeer ervaren boekhouder ligt het uurtarief gemiddeld rond de €80,-.

Besparen op de kosten? Vraag gratis offertes aan en vergelijk!

Uurtarief boekhouder 2021

Ervaring boekhouderGemiddeld uurtarief*
Startende boekhouder€40,- tot €45,-
Boekhouder met een aantal jaren ervaring€50,-
Zeer ervaren boekhouder€80,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van boekhouders Oud-Beijerland. Besparen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Hoeveel kost een boekhouder per maand?

Voor mensen die graag een goedkope boekhouder inhuren voor de hele boekhouding, is het fijn om te weten wat je daarvoor per maand betaalt. Gemiddeld betaal je de boekhouder, exclusief btw, €75,-. Op jaarbasis is dat ongeveer €920,- exclusief btw. Als ondernemer of zzp’er kun je de btw uiteraard aftrekken, waardoor dit geen extra kosten vormen.

boekhouders Oud-Beijerland

Voor particulieren en bedrijven

Een boekhouder kan enorm veel betekenen voor de boekhouding van je bedrijf. Maar wist je dat je ook als particulier een boekhoudkantoor kan inschakelen? Als je al begint te duizelen bij het idee van de belastingaangiften of als je graag financieel advies krijgt, laat ons je dan helpen met het zoeken naar goedkope boekhouders.

Een boekhoudkantoor Oud-Beijerland voor:

 • Particulieren
 • Zzp’ers
 • Verenigingen
 • BV’s
 • NV’s

Boekhoudkantoor nodig? Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

Boekhoudkantoor Oud-Beijerland: de diensten

Een boekhoudkantoor uit Oud-Beijerland kan je boekhouding gedeeltelijk of volledig overnemen, de salarisadministratie overnemen of hulp bieden bij de belastingaangiften. En dat is nog maar een greep uit alle diensten van boekhoudkantoren. Hier leest je wat een boekhouder precies voor je kan betekenen. Ontvang een aantal scherp geprijsde offertes door het offerteformulier in te vullen.Boekhouding uitbesteden

Wil je een eigen onderneming opstarten maar heb je niet veel verstand van de financiële aspecten? Schakel dan een boekhouder in voor de gehele boekhouding. Door de boekhouding uit te besteden weet je zeker dat de financiële administratie helemaal op orde is, en voorkom je nare geldproblemen.

De boekhouding is een erg belangrijk onderdeel van het runnen van een onderneming. Hiermee houd je overzicht op de facturatie, de belastingaangiften en op de financiële situatie van je bedrijf.

Meer informatie over de boekhouding van een:
Eenmanszaak
Besloten vennootschap
Zzp’er
Vennootschap onder firma (vof)
Stichting

Op zoek naar een goede boekhouder? Vergelijk gratis offertes via de offerteservice.

Jaarrekening

Zo tegen het einde van het jaar is het belangrijk om de jaarrekening op te stellen. Hier zien veel zzp’ers tegenop. Hoewel het voor een zzp’er niet verplicht is om een jaarrekening op te stellen, is dit zeker aan te raden! In de jaarrekening staat al jouw financiële informatie van het afgelopen jaar. Zo heb je in één overzicht duidelijk hoe je bedrijf er financieel voor staat.

Voor BV’s, NV’s of andere ondernemingen is het wel verplicht een jaarrekening op te laten stellen. De belastingdienst neemt de gegevens uit de jaarrekening over om de winstaangifte inkomstenbelasting in te dienen.

boekhoudkantoor Oud-Beijerland

Belastingaangiften

Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen belastingaangiften erg complex zijn. Vooral als er sprake is van verschillende aftrekposten. De belastingdienst maakt het iedereen zo gemakkelijk mogelijk door veel gegevens al in te vullen, maar toch valt er veel winst te behalen door de belastingaangiften uit te besteden aan een boekhoudkantoor.

Waarom?

Omdat de medewerkers van een boekhoudkantoor op de hoogte zijn van alle mogelijke aftrekposten. Zij zorgen dus voor een zo hoog mogelijke belastingteruggave! Bovendien bespaart het je heel veel tijd en energie om de belastingaangiften uit te besteden.

Meer informatie:
Kosten belastingaangifte laten doen
Belastingaangifte particulier
Belastingaangifte bedrijf

Salarisadministratie

Als je personeel in dienst hebt of in dienst wilt nemen, dan wordt de salarisadministratie een belangrijk onderdeel van de algehele boekhouding. De salarisadministratie moet je heel nauwkeurig invoeren. Hoe meer personeel je hebt, des te langer het voeren van de salarisadministratie duurt. Een boekhouder helpt bij de salarisadministratie opzetten.

In de salarisadministratie houd je onder andere het volgende bij:

 • De loonstaat
 • De loonstrookjes
 • De jaaropgaven
 • Detacheringsverklaringen
 • Vrijgestelde vergoedingen, uitkeringen en verstrekkingen
 • Beschikkingen en verklaringen
 • Loonbestanddelen in eindheffing
 • Spaarloon- en levensloopregelingen
 • Afdrachtverminderingen

De belastingdienst stelt belangrijke eisen aan de salarisadministratie. Het is verstandig om de salarisadministratie uit te besteden aan een vakkundige salarisadministrateur. Dan weet je zeker dat je salarisadministratie helemaal in orde is en houd je zelf een hoop werktijd over om je met je échte werk bezig te houden. Het is ook mogelijk om een salarisadministrateur voor de salarisadministratie DGA in te schakelen.

De kosten van de salarisadminisatratie zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals het aantal medewerkers en de gegevens die je wilt laten verwerken. Het opstellen van een loonstrook begint vanaf €15,- per loonstrook.

Debiteuren en crediteurenbeheer

Veel zzp’ers verzorgen zelf de facturatie. Dit bestaat uit het versturen van de facturen. Zoals je misschien begrijpt is dit één van de belangrijkste onderdelen van de boekhouding, omdat debiteuren zonder factuur niet betalen. Je kunt ervoor kiezen om het crediteurenbeheer en het debiteurenbeheer uit te besteden aan een professioneel boekhoudkantoor.

 • Debiteurenbeheer is het bestand van alle betaalde en openstaande facturen. Door het debiteurenbeheer goed bij te houden kun je snel herinneringen of aanmaningen sturen als de debiteur niet betaalt, en kun je verlies zoveel mogelijk voorkomen.
 • Crediteurenbeheer is het bestand van alle crediteuren. Dit zijn bedrijven of personen aan wie je zelf verschuldigd bent. Zo weet je zeker dat je ook anderen tijdig betaalt en voorkom je grote schulden.

Ben je op zoek naar een boekhoudkantoor in Oud-Beijerland?

Vul het offerteformulier in voor gratis offertes!

Gratis - Vrijblijvend

Financieel advies

Naast het uitvoeren van de boekhouding, kun je een boekhoudkantoor ook inschakelen als je op zoek bent naar financieel advies. Boekhouders geven advies aan zzp’ers en bedrijven, maar ook particulieren hebben vaak financieel advies nodig. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe woning wilt kopen. Je kunt een hypotheekadvies aanvragen bij een bank of hypotheek adviseur, maar de medewerkers van een boekhoudkantoor zijn een onafhankelijke partij en geven je geschikt financieel advies.

Financieel advies heb je ook nodig wanneer je bijvoorbeeld een levens- of kapitaalverzekering wilt afsluiten of als je een lijfrentespaarrekening wilt openen.

Belastingadvies

De specialisten van een boekhoudkantoor geven daarnaast ook belastingadvies aan particulieren en bedrijven. Soms komt het voor dat een bedrijf een nieuw kantoor wil kopen. In dit geval komt belastingadvies zeker van pas, omdat er veel verschillende belastingtechnische voor- en nadelen verbonden zitten aan het kopen of huren van een nieuw pand.

Daarnaast is belastingadvies aan te raden in het geval van een overname of fusie. De boekhouder geeft belastingadvies zodat jij zeker weet dat je de goede keuze maakt.

Financiële rapportages

Bij de meeste bedrijven worden regelmatig financiële rapportages opgesteld. In de financiële rapportage vind je direct hoe het bedrijf er financieel gezien voorstaat. Met het opstellen van financiële rapportages houd je dus een goed overzicht op de financiële situatie. Blijkt het niet goed te gaan, dan is dat direct duidelijk en kun je nog bijsturen.

In de praktijk blijkt dat de meeste financiële rapportages veel te wensen overlaten. Misschien omdat er te weinig energie in gestoken is om de financiële rapportages op te stellen of dat de persoon in kwestie gebruik maakt van ingewikkelde software. Voor het beste resultaat laat je de financiële rapportages over aan een ervaren boekhouder.

boekhouding uitbesteden

Verschil boekhouder en accountant?

Wanneer jij je boekhouding uit handen wilt geven dan kun je een accountant of boekhouder inschakelen. Beide specialisten zijn in staat financieel advies te geven, jouw belastingaangiften te doen of de salarisadministratie bij te houden.

Maar wat is het verschil?

Een accountant is een beschermd beroep. Je kunt jezelf dus alleen een accountant noemen als je hiervoor de juiste opleiding hebt gevolgd. Boekhouder is dat niet. Dit betekent uiteraard niet dat een boekhouder geen kennis van zaken heeft.

Klanten over Boekhoudersgids.nl


klantenreview boekhoudersgids“De boekhouding was nooit het favoriete onderdeel van mijn onderneming. Het inschakelen van een boekhouder is de beste keuze die ik kon maken! Zo houd ik meer werktijd over voor mijn eigen werkzaamheden. “
H. Hooiveld

boekhoudergids klantenreview“Ik heb altijd moeite met de belastingaangiften. Een paar jaar geleden heb ik een boekhouder ingeschakeld die me hierbij helpt! De aangifte is in een mum van tijd klaar en ik weet zeker dat alles goed is ingevuld.”
A. Donk

Boekhouder zoeken én kiezen, waarop letten?


Wil je graag de boekhouding uitbesteden en ben je op zoek naar een goedkope boekhouder? Dan is het verstandig om te letten op de onderstaande punten. Zo weet je zeker dat je een goedkope, doch betrouwbare specialist inschakelt.

 • Wil je de gedeeltelijke of volledige boekhouding uitbesteden?
 • Wil je een zelfstandige boekhouder of een boekhoudkantoor inhuren?
 • Wil je een boekhouder in de buurt inschakelen?
 • Waardeer je het advies van een goedkope boekhouder?
 • Is er een persoonlijke klik?

Hier lees je 9 tips voor het vinden van een boekhouder.

1. Gedeelte of volledige boekhouding uitbesteden?

Als je zoveel mogelijk werktijd wilt besparen is het uitbesteden van de complete boekhouding erg verstandig. Als je wel zelf delen van de boekhouding uitvoert, zoals het debiteurenbeheer, dan ben je beter op de hoogte van de financiële situatie. Bovendien is dit een goedkope optie, omdat je het boekhoudkantoor voor minder werk kan inschakelen.

2. Zelfstandige boekhouder of groot boekhoudkantoor?

Met het inhuren van een zelfstandige boekhouder ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak van iemand die betrokken is bij je bedrijf. Kies je voor het inhuren van een boekhoudkantoor, dan weet je zeker dat er altijd iemand aanwezig is om je ter plekke te helpen.

3. Boekhouder in de buurt?

Een boekhouder in de buurt van Oud-Beijerland is een goede keuze als je graag persoonlijk wilt afspreken. Zo voorkom je hoge reiskosten als de boekhouder vanuit de andere kant van het land naar je toe moet reizen. Wil je de hele boekhouding uitbesteden en vind je contact via mail, skype of telefoon voldoende dan kun je ook om een goedkope boekhouder aan de andere kant van het land kiezen.

Vind snel een betrouwbare boekhouder uit Oud-Beijerland!

Vergelijk gratis offertes van meerdere specialisten en bespaar tot 40% op de kosten!


4. Wel of geen advies van de boekhouder?

Een specialist die erg betrokken is bij je bedrijf geeft je advies over verschillende financiële aspecten. Sommige ondernemers vinden het fijn om iemand te hebben die altijd meedenkt. Toch is niet iedereen hier van gediend. Als jij alleen je boekhouding uit handen wilt geven en geen advies over andere zaken wil, maak hier dan duidelijke afspraken over.

5. Betrouwbaarheid beoordelen

Natuurlijk wil je graag een goedkope specialist inhuren, maar het is ook belangrijk om een betrouwbaar persoon in te schakelen voor je debiteurenbeheer of belastingadvies. Boekhouders die zijn aangesloten bij branchevereniging NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) zijn in ieder geval betrouwbaar. Dat betekent uiteraard niet dat boekhouders die niet zijn aangesloten bij NOAB onbetrouwbaar zijn.

6. Goedkope boekhouder?

Bedenk vooraf goed hoeveel je wilt betalen. Een goedkope boekhouder vind je bijvoorbeeld met het vergelijken van offertes. Door de prijzen van verschillende boekhouders met elkaar te vergelijken, vind je al snel de specialist met het scherpste aanbod. Om te besparen kun je er ook voor kiezen om een gedeelte van de administratie zelf te verzorgen.

7. Persoonlijke klik?

Bij het inschakelen van een boekhoud- of accountantskantoor, is het erg belangrijk dat er een persoonlijke klik is. De persoon met wie je gaat samenwerken krijgt een duidelijk beeld van de financiële situatie. Dit betekent dat je hem moet kunnen vertrouwen. Is er geen persoonlijke klik, zoek dan verder totdat je de beste boekhouder hebt gevonden.

Boekhouder inschakelen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend en gratis offertes!

Vind de juiste boekhouder

Vraag gratis offertes aan om een boekhouder bij jou in de buurt te vinden.

Vergelijk tarieven

Vergelijk verschillende boekhouders en bespaar tot wel 40%!

Voordelen inschakelen boekhouder

 • Je bespaart jezelf een hoop tijd en geld.
 • Je weet zeker dat de financiële situatie op orde is.
 • Je voorkomt boetes doordat je aangifte en betalingen aan de belastingdienst op tijd zijn.
 • Je weet zeker dat je nooit teveel belasting betaalt.

Hoe zit het met aansprakelijkheid?

De belastingdienst stelt strenge eisen aan het bijhouden van de boekhouding. Bij een te late aangifte of betaling krijg je al snel een boete opgelegd. Mede hierom zijn veel zzp’ers bang om de administratie uit handen te geven: als een ander dit niet goed oppakt, dan betaal jij de prijs. Toch?

Sinds 2006 heeft de overheid vastgesteld dat de boete ook opgelegd kan worden aan het boekhoudkantoor als zij verantwoordelijk zijn voor de fout. In dit geval ligt de aansprakelijkheid dus bij je adviseur.

boekhouder Oud-Beijerland gezocht

Geschikte boekhouder Oud-Beijerland vinden? Vergelijk gratis offertes!

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte boekhouder uit Oud-Beijerland? Of wil je meer informatie over het gemiddelde uurtarief van een administratiekantoor? Maak dan snel gebruik van deze bedrijvengids.

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Via het offerteformulier vraag je in één muisklik de offertes aan van boekhoudkantoren uit de regio. Vergelijk de prijzen en kies de expert met het laagste uurtarief. Zo bespaar je tot wel 40% op de kosten!

Gratis offertes vergelijken

Gratis boekhouder offertes vergelijken?

Door tarieven van boekhouders te vergelijken bespaar je op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag